Under 2011 blir det möjligt att gå i bitch-skola hos Framgångstankar. Både i mars och april ges workshops i konsten att ta sin plats och våga stå upp för det man vill och ännu viktigare den man är.

Bitch-fröken säger: Tag plats.
Lär dig säga ”nej”, ”jag vill” och ”jag vill inte” med övertygelse, och stå fast vid det. Lär dig att det är okej, och att till och med må bra av det. På workshopen får du ta del av ovedersägliga argument för att leva livet såsom du vill ha det, förutom tips på hur du kan stärka dig själv i din tro på din rätt och förmåga att utgå från dig själv i dina livsval. Du kommer också att få tänka till kring skillnaden mellan ren egoism och bitchighet.

Det viktigaste jag vill förmedla under dessa timmar är att vi alla vill saker och behöver saker, och att ingens behov är viktigare eller mer värda än någon annans. Jag vill lära ut den yttersta konsekvensen av att varje val vi gör säger något om hur vi värderar oss själva. När vi ständigt placerar andra före oss själva, vad säger det om hur vi ser vårt värde i förhållande till andra? Det måste inte vara så. Vi kan leva de liv vi vill ha, och som betyder något för oss själva. Vi kan välja de relationer som gynnar oss och tillåter oss att växa, samtidigt som vi får chansen att bidra till detsamma hos den andra.

Ditt liv, såsom du vill leva det, kan börja nu.

2 reaktioner på ”Bitch-skola

  1. Hej Callisto
    Verkar vara en toppenkurs som jag rekommenderar för alla. Har du funderat på att det finns många män som inte heller vågar ta sin plats i rummet? Vad kallar man den uppmaning som skulle ges till en man? Det går ju inte att uppmana Bitcha mer, eller ….
    Johnny

    1. Stå på dig. Det är en variant av empowermentkoncept som jag kör, ihop med Lisa Isaksson som bygger på att ta sin plats och definiera sitt värde och sitt liv, inklusive att lära sig använda kroppsspråket på ett sätt som understryker detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s