Idag inleddes det nya året. 2011 gör entré med löften om nya 365 dagar att nyttja på bästa tänkbara sätt.

Årets mål i sikte

Själv har jag satt upp mål att nå under året. De är högt satta, och kommer att kräva att jag plockar fram det mesta av envishet, driv och hjärna som jag har. Ja, vara en högfungerande bitch, helt enkelt.

2011 får bli året då de sista spärrarna släpper, och jag ser till att nå alla uppsatta mål. Privat och professionellt. Det kommer att innebära att en och annan Jante-kramare får nya gråa hår, och jag kommer att servera missunnsamma medmänniskor ännu mer att diskutera över fikat med pannan i djupa veck. Men jag lever ju inte för att göra dem glada, utan för att känna att jag har det liv som betyder något för mig. Då är det mina mål som gäller, och jag väljer själv hur mycket mina mål får kosta mig. Ett pris som innebär att några inte kan glädjas med mig och unna mig framgång kan jag ta. Jag kan ta de otaliga timmars arbete det kommer att innebära, och jag kan ta att jag ibland kommer att vara trött. Framgång har ett pris. Jag vet hur mycket det kostar och är beredd att betala det.

Vad vill du åstadkomma under 2011 och hur mycket får det kosta dig? Kom ihåg att det viktigaste är att vara sann mot dig själv. Det är dina mål som gäller. 2011 är bitchens år, det vill säga året då ännu fler av oss reste oss ur ”alla andras behov före våra egna”-träsket och gav oss ut på jakten efter vår egna lycka. Den befrielsen är ljuvlig. Önskar få med mig fler under året som just inletts.

4 reaktioner på ”Bitchens år 2011

  1. I’m in. Att döma av hur processer som satte igång i slutet av 2010 artar sig så kommer 2011 onekligen att bli bitchens år även för mig. Massiv reclaiming pågår. Och världen får se upp, helt enkelt. Jag har aldrig varit rädd för att jobba hårt och mycket, så bara jag blir klar över målen så känns spelplanen rätt så självklar.

    Och jag ser ett fantastiskt ljust år för dig!!!

  2. Woooow! Okeej, Är väl inget Nytt egentligen, Men Va du sitter på Många talanger!! Kvinna! Du Är grym! Jag hejar oxå på Dig! O Visst, 2011 Lär bli ett Dunder År, Händer både märkliga och helt underbara saker med mig… När jag läser dina texter så önskar jag att jag hade ditt Driv, Hade ju själv det, förr.. Tills det sa PANG!! Jobbade nästan dyngnet runt från 17 – 27.. Det var va jag orkade.. Går stilla framåt, har en Ljus plan Framför mig, men Drivet, Energin.. Helt annan.. Men Det är som Du skriver, jobbade ”för alla andras behov” Då. Kan hända när mina behov sätts främst, mina drömmar, Då kanske energin kommer.. Så är det Nog, nu när jag tänker efter.. Anar Det. Känner Det. Flow… Jag e På!
    Kraaam på Dig // Anna VargHona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s